Bibliotek og Borgerservice

 

Engelsk for Bibliotek -og Borgerservice

 

- Et endagskusus udviklet specielt til medarbejdere på biblioteker og i borgerserivice.

.

Konsonans har i en årrække afholdt engelskkurser for biblioteksansatte. F.eks. På Herning Bibliotek, Odense Centralbibliotek, Gentofte Bibliotekerne og flere steder

 

Indhold

På heldagskurset lærer eller genopfrisker deltagerne, relevant biblioteksterminologi, for derefter at kaste sig ud i en række forskellige aktiviteter, hvor disse anvendes hyppigt, så de lagres godt i hukommelsen. Der plejer at være masser af aktivitet og god stemning på kurset, hvor kursisterne samtidigt kan nyde samvær med deres fagkolleger.

 

Udbytte

På kort tid oplever kursisterne oftest, at de kan mere end de troede, og hurtigt kan lære centrale ord fra deres arbejdsområde. De oplever, at deres engelsk er lige så brugbar som kollegaens, og at det IKKE er pinligt at besvare forespørgsler på engelsk, selvom en kollega måske lytter med. De fleste forlader endda kurset med en oplevelse af at det er sjovt og spændende, at hjælpe udenlandske besøgende, i stedet for et usikkerhedsmoment.

 

Det praktiske

Kurset afholdes som en temadag f.eks. kl 10 – 16 i bibliotekets lokaler. Vi inddrager bibliotekets egne faciliteter i løbet af dagen.

 

Kontakt mig på info@konsonans.dk for at få mere information og et pristilbud. I er naturligvis også meget velkommen til at tage kontakt til et af de biblioteker, hvor jeg allerede har været, for at høre om deres erfaringer.

Jeg glæder mig til at besøge jeres bibliotek.

Caroline Kjelsmark

 

Underviser biblioteksengelsk

Gläntans Väg 4

444 60 Stora Höga

Sverige

Mobils:

(0046) 730462523

Email:

Info@konsonans.dk